”Creta - Simte Autenticul!” / Videoclipuri recomandate



”Crete - Sense the Authentic” 
 
 De la expansiunea turismului de masă, începută în anii '70, Creta a devenit o destinație populară, nu doar pentru europenii interesați de vacanțele estivale, ci și pentru călătorii din toată lumea, dornici să cunoască ținutul legendar unde s-a născut Zeus și cea mai veche civilizație din Europa și să-i exploreze misterele, bogățiile și frumusețile.

 Diversitatea formelor de relief și a naturii, plajele edenice, clima prietenoasă, splendoarea peisajelor, fascinanta istorie milenară, tezaurul  cultural,  obiceiurile și tradițiile locale, bucătăria inegalabilă, firea caldă, veselă și ospitalieră a localnicilor cuceresc sufletul și încântă simțurile oricărui vizitator.

 Seducătoare prin simplitate și autenticitate, Creta te răpește în afara spațiului și timpului, într-un tărâm idilic, din care nu mai vrei să pleci sau pe care nu-l mai poți uita. Creta este nesfârșitul parc de aventură pentru copilul din tine, retreatul terapeutic pentru adultul obosit și țărmul liniștit și binecuvântat unde bătrânețea e la fel de frumoasă ca un apus de soare.

 Am descoperit un superb videoclip cu mesajul ”Sense the Authentic / Simte Autenticul”, parte din campania publicitară oficială, ce invită publicul să descopere experiența turistică în Creta. Ne bucurăm să-l împartășim cu voi, aici.

Dacă doriți, puteți găsi mai multe informații interesante pe pagina Atracții și Experiențe. 








Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu