Despre Noi

Salut! Sunt Mihaela.

Locuiesc în Creta și îmi place să călătoresc și să scriu. De când sunt aici, am descoperit că ”mai puțin inseamnă mai mult”, petrec foarte mult timp în natură, îmi cultiv grădina interioară cu pace și armonie și zîmbesc mereu.

Insula este ca un tărâm plin de comori. Îmi urmez curiozitatea și inspirația către noi locuri și experiențe interesante, pe care mă bucur să le împartășesc cu voi. Pentru că, de fapt, călătoriile sunt experiențe spirituale.Hi, I am Nikos.

I live in Crete and I Like capturing moments with my camera!

Life is simple, we don't need much to be happy.
The journey is the destination!!

Blogger / Filmmaker / Visual ArtistDescoperim și explorăm cele mai atractive locuri din Creta.
Imortalizăm momente zilnice din viața noastră pe această frumoasă insulă.
Descoperă Creta este un blog de călătorii, și nu numai!

 În peregrinările noastre, vizităm locuri, vorbim cu localnicii și cu turiștii și vă aducem experiențe din viața reală, sfaturi, recenzii și alte informații esențiale despre Creta. Ne place să fim în natură, să ne conectăm la vibrațiile, sunetele, culorile, formele, aromele ei și să surprindem scene unice ale acestui spectacol multisenzorial...

 Cu noi, veți descoperi destinații de vis din Creta, obiective turistice faimoase și activități care v-ar putea interesa, dar și locuri mai puțin cunoscute, pe care nu le veți găsi niciodată pe hărți sau în ghidurile turistice.

 Împărtășim cu voi aventurile noastre multimedia, poveștile inspiraționale și momentele relaxante, cu o notă artistică, astfel încât să vă puteți bucura de Creta oriunde și oricând!

Urmăriți-ne!

Vom posta frecvent povestiri, materiale video și foto, așa că nu ratați ocazia de a vă ABONA la canalul nostru și de a ne urmări pe paginile de social media, pentru a fi la curent cu noutățile.


Notă: Descoperă Creta este varianta în limba română a blogului DailyCRETE, de aceea veți găsi materiale identice, similitudini sau trimiteri între cele două bloguri.