Mihaela


 Salut! Sunt Mihaela.

 Am un spirit vesel, creativ, entuziast și fără vârstă, și îmi place să călătoresc și să scriu.

 În primăvara anului 2018, am simțit că este timpul pentru o nouă etapă în aventura mea de auto-explorare și dezvoltare personală. Astfel, printr-o conjunctură favorabilă pe plan profesional, am părăsit România și am venit în Creta, insula sufletului meu.

 În acest tărâm solar, binecuvântat cu frumuseți naturale unice, cu o moștenire istorică și culturală impresionantă și cu locuitori ospitalieri, am regăsit un colț al vieții liniștite, al bunăstării născute din simplitate și fericire autentică.

  În momentul perfect al vieții mele - cum zicem noi, când viața bate filmul - l-am cunoscut pe Nikos și am pornit într-un parteneriat care ne-a adus împreună și pasiunile și talentele. Așa am conceput blogul Daily CRETE (www.DailyCRETE.com) în limba engleză și mai apoi, varianta acestuia in limba română, Descoperă Creta, în spațiul căruia vă aflați acum.

 Viața în Creta ne inspiră și ne insuflă energie în fiecare zi, iar voia bună ne conduce către locuri noi și experiențe interesante pe care ne-ar plăcea să le împărtășim cu voi, fie că vă aflați aici, în vacanță, fie că sunteți acasă.

 Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați!