Babalogo Apartments & Pool Bar / Video

 
Babalogo Apartments & Pool Bar, pentru o vacanță împreună cu prietenii  

  Babalogo Apartments este o un loc de cazare atrăgător, potrivit atât pentru oaspeți individuali, cupluri, cât și pentru grupuri până la 24 de persoane. Hotelul este situat în zona cea mai bine cotată din Malia, la aproximativ 250 de metri de plajă idilică și de marea cristalină și la 1,3 km de centrul orașului Malia, renumit pentru cumpărături, restaurante și viața de noapte.

 Babalogo Apartments oferă 8 camere duble și 1 cameră de familie. Primitoare și mobilate optim, fiecare unitate are chicinetă cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde și aparat de cafea, zonă de luat masa și baie proprie, cu duș și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Accesul WiFi este gratuit și disponibil în întregul spațiu al proprietății.

 Oaspeții se pot bucura de o minunată priveliște către mare și de briza caldă de vară de pe balcoanele camerelor sau de pe acoperișul terasat al clădirii. Grădina, piscina și pool-barul sunt locuri ideale pentru  relaxare și distracție în incintă, ca alternativă la mersul pe plajă.

 Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață. Echipa administrativă vorbește germana și engleza. Sunt oferite servicii de recepție cu program nonstop, room service și spălătorie.

 Evenimentele săptămânale organizate la hotel și excursiile zilnice pot fi opțiuni interesante pentru o experiențe memorabile de vacanță la Babalogo. La doar 2 km se află renumita plajă pitorească Potamos, învecinată cu situl arheologic Palatul Malia, ce merită, ambele, vizitate.

 Oaspeții au la dispoziție locuri de parcare gratuite. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion International, situat la 31 km de cazare, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Mai multe informații și rezervări aici: http://babalogo-apartments.eu

Video / Foto de  Nick Deris



 

 


 

 
 

 

 




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu