Vacanțe boeme la Domes Zeen Chania

 
Domes Zeen Chania, un boutique-hotel cu aer boem și relaxat 

 Pentru turistul zilelor noastre, vacanța de vară ideală înseamnă evadarea din stresul și nervozitatea metropolei și retragerea pe o insulă însorită, pentru a se reconecta cu natura și a-și găsi liniștea interioară.
  
 În căutarea celor mai frumoase locuri din Creta, o „dragoste la prima vedere” pentru milioane de vizitatori anuali, am descoperit Domes Zeen (Casa Cook în 2019), un complex de vacanță cu spirit boem-contemporan, aflat la 10 minute de orașul istoric Chania, potrivit pentru familii nonconformiste, consumatori de vacanțe ”altfel” și exploratori culturali.

 Domes Zeen Chania (deținută anterior de Thomas Cook Group) s-a alăturat recent brandului The Luxury Collection sub Marriott International, marcând debutul portofoliului în vestul Crete. Brandul se mândrește cu o colecție-autograf  de hoteluri reprezentative din Creta și Grecia, redefinind ospitalitatea greacă și stabilind noi standarde în luxul contemporan.


 

 Inspirat de arhitectura tradițională și îmbinând-o subtil cu tendințele moderne ale designului ecologic, Domes Zeen sugerează stilul de viață rural minimalist cretan și simplitatea vieții la malul mării. Ansamblul tribal de vile cubiste, construite din beton, piatră de calcar și lemn indigen, terasat la poalele unei coline, creează o atmosferă și o personalitate distincte: aici ești tot timpul relaxat, te bucuri de intimitate, dar rămâi conectat cu inima comunității.

 Cele 45 de apartamente, pe unul-două nivele, sunt împrăștiate discret în peisajul natural, cele mai multe privind albastrul turcoaz al Mării Egee prin pereții imenși, din sticlă retractabilă. Bucurându-se priveliștea de vis, terasele-grădini, elegante, cu șezlonguri și piscină privată, creează un spațiu de confort, pace și intimitate.



 Designul interior e o invitație la a vă bucura de starea de prezență relaxată și conștientă, de conexiune senzorială și autenticitate. Mobilierul realizat manual din lemn și piatră de calcar cenușie, luminile ambientale discrete și calde, materialele textile și decorațiunile în culori de pământ vă poartă într-un timp idilic imemorial, cu un stil de viață simplu, vesel și fără griji. Relaxare și eliberare...

 Hotelul are șapte tipuri de camere diferite, fiecare cameră găzduind  cel puțin doi adulți și un copil, dar existând și opțiuni de suite mai spațioase sau camere comunicante, disponibile pentru familii mai mari sau grupuri de prieteni.

 Centrat pe luxul minimalist, oferind o stare de bine holistică, o primire călduroasă și servicii personalizate, Domes Zeen Chania promite oaspeților săi o experiență autentică de bucătărie cretană, cu un meniu creativ, ingrediente proaspete și o dietă nutritivă și sănătoasă. Chiar lângă piscina principală, restaurantul și barul, cu bucătăria deschisă pe tot parcursul zilei, sunt zonele centrale de atracție ale resortului, răspândind atmosfera unui club de plajă tropicală.



 Activitățile sociale de la Domes Zeen Chania sunt concepute pentru a satisface nevoile fiecărui membru al familiei și pentru a echilibra timpul petrecut împreună cu explorarea, aventura și jocul educațional în natură. Copiii se bucură de orele ”libere de părinți” într-un mediu sigur și stimulativ, asigurat de grădina și cortul deschis unde se organizează cursuri de gătit, ateliere de artizanat și alte programe creative și de agrement.

 Adulții care doresc să se mențină în formă sunt invitați în pavilionul central la clasele de yoga sau lecțiile private, sau pot alege sesiunile individuale de fitness cu un antrenor personal, în sala de sport. În cel mai autentic stil nomad, masajele de relaxare sunt oferite în cortul de pe plajă, permițându-vă să vă bucurați de briza răcoritoare a mării și de sunetul odihnitor al valurilor.

 Oaspeții care preferă experiențele memorabile ca suvenir au ocazia să se bucure de excursii și programe culturale concepute pentru a oferi o mică incursiune în universul de bogății multimilenare ale Cretei.


 

 Domes Zeen Chania este un loc perfect pentru redescoperirea artei de a trăi bine, alături de noi prieteni din toată lumea.

Vă urăm o vacanță memorabilă, plină de experiențe frumoase, la Domes Zeen Chania, în această vară!  Mai multe informații și rezervări aici: Domes Zeen Chania

Foto Domes Zeen (Artist Impression)

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu