Noapte de salsa la King Scorpio Bar Restaurant / Video

 
Explozie de mișcare și spectacol de coregrafie latino cu starul Bersy Cortez   
 
Explorând mereu cele mai bune locuri pentru petrecerea serilelor în vacanță, ca niște adevărați iubitori de muzică și dans ce suntem, ne-am propus să experimentăm o incursiune în viața socială de noapte cretană condimentată cu un pic de dans latino...

 Ne-am bucurat de această ocazie prin intermediul invitației la spectacolul de dans „Latin Salsa Night” primită de la Restaurantul Bar King Scorpio din Hersonissos. Ocupând un spațiu cochet, aproape de plajă, de unde luna se ridică peste mare cu un aer romantic, restaurantul-bar are toate ingredientele pentru o locație de top: mâncare și băutură, confort și ambianță, muzică și dans, distracție și socializare.

 Programul de dans a fost de-a dreptul magnific. Invitata specială, Bersy Cortez, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de salsa din lume, alături de Sofia Spiropoulu și de cei mai buni interpreți de la școlile locale de salsa, au "aprins" scena până la miezul nopții, cu spectacolul lor de coregrafie, „Infinity Dance Project”. Prezentând demonstrații individuale, în perechi sau în grup, acest „trib” al oamenilor talentați, energici și pasionați a țesut o atmosferă electrizantă,  plină de energie și culoare, care ne-a captivat pe toți cei prezenți.

 King Scorpio pare să fie locul perfect pentru a găzdui petreceri în aer liber de salsa. Într-un echilibru perfect cu cadrul natural, salonul cu design boho-tropical și cateva baruri full-service, cu canapele confortabile,  palmieri ornametali, și un ingenios  iluminat arhitectural, te face să te simți ca într-un Paradis tropical...

 Dacă vă nimeriți pe aici în vacanță și prindeți o astfel de seară, nu ratați să învățați câteva mișcări de salsa, să savurați un cocktail din lista de specialități, să întâlniți oameni grozavi și să sărbătoriți frumusețea vieții!

Zâmbet, cocteil și salsa!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu