"Fly FM Sunset Party" la Buddha-Bar Beach Hersonissos / Video



Cocktailuri, muzică și dans pe malul mării, sub clar de lună 

 Se anunța o noapte plăcută, cu lună plină și cerul împodobit cu stele, la Buddha-Bar Beach la Abaton Island Resort & Spa din Hersonissos. Deschis într-o locație uimitoare la malul mării, beach-barul cu tema sa originală, neo-asiatică, este cel mai nou proiect din portofoliul Buddha-Bar, al treilea din Grecia, conceput pentru a oferi oaspeților săi din Creta experințe memorabile de bucătărie fină, mixologie și evenimente live cu DJ interaționali.

 Ne-am alăturat unor prieteni care mergeau la evenimentul „Fly FM Sunset Party” cu DJ-ii invitați Niko Papazoglou și George Vlassis (de la Fly FM 88.1), dornici să ne bucurăm de seara ce promitea un festival de cocktailuri și muzică bună, într-o ambianță exotică.

 Locul era destul de aglomerat, plin de oameni relaxați și veseli. Muzica Lounge, Chill & House răspândea un vibe calm și odihnitor, în rezonanță cu somptuoasa statuie a lui Buddha ce domina decorul. Unii oameni socializau cu băuturile în mână în jurul piscinei, având o superbă priveliște către mare, în timp ce alții se delectau pe terasă cu preparatele de inspirație asiatică din meniul restaurantului. 

 După secena apusului romantic, petrecerea s-a animat, treptat. Însoțite de muzica ritmică, luminile disco au încins ringul de dans, în timp ce briza serii a început să-și facă simțită prezența, învăluind răcoritor siluetele lansate în mișcare. Va fi o noapte lungă la Buddha-Bar Beach pentru cei cărora le place să petreacă cu prietenii, se bucură de mâncare excelentă și apreciază partea distractivă a vieții!

 Dacă ajungeți în vacanță prin apropeiere, nu ratați o vizită la Buddha-Bar Beach! Urmează noi evenimente cu muzică și mâncăruri fine!




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu