Soare, Mare, Sănătate Cei peste 1.000 km de coastă adăpostesc plaje nisipoase, bine organizate și populare, dar și locuri izolate, pitorești și sălbatice, ce atrag cuplurile romantice și iubitorii de intimitate. Creta are o mare varietate de plaje bine întreținute, sigure și liniștite, potrivite pentru familiile cu copii și foarte appreciate, chiar și de localnici. Diminețile strălucitoare, apusurile de soare memorabile, plajele aurii, albastrul pur al mării care se unește cu cerul infinit, vara lungă și însorită, mâncarea savuroasă și ospitalitatea tradițională a localnicilor fac din Creta un paradis pentru cuplurile romantice, pentru mirii în luna de miere și nu mai puțin, o destinație perfectă pentru nunțile pe plajă în stil boem.

 Din aprilie, imediat ce începe sezonul cald și până la sfârșitul lunii octombrie, insula se ”abandonează” milioanelor de turiști care vin pentru odihnă și distracție, sau pentru întărirea sănătății prin intermediul factorilor naturali: soare, apă de mare, aerosoli sărați și aer curat. Pe coasta de nord, unde sunt cele mai multe resorturi, plajele oferă vizitatorilor o gamă largă de servicii și facilități, precum șezlonguri, dușuri, toalete, vestiare, închirieri de prosoape, baruri de plajă, sporturi nautice și activități distractive, supraveghere și salvamari etc. Spre deosebire de nord, sudul are plaje exotice, sălbatice și virgine, preferate de iubitorii de natură și de cei care vor să scape temporar de viața urbană și civilizație.

 Turiștii se pot elibera de stresul zilnic, urmând cursuri de pilates, yoga, fitness funcțional, aqua gym, în spațiile special amenajate în incinta majorității resorturilor. In centrele spa&wellness se pot bucura, de asemenea, de beneficiile relaxării și răsfățului și de o mare varietate de masaje și tratamente de detoxifiere, slăbire, energizare, întinerire și înfrumusețare. Pachete de tratamente de talasoterapie, întreținere și recuperare fizică sunt, de asemenea, disponibile în centre specializate, cum ar cele fizio, balneo și medical wellness. Centrele holistice și wellness retreat-urile oferă tratamente alternative de sănătate folosind uleiuri esențiale, aromaterapie, remedii pe bază de plante, reiki, acupunctură, reflexoterapie, shiatsu, Ayurveda, combinate cu practicarea meditației, yoga, mindfulness, plimbări în natură, exerciții și dietă.


 Attractions and Experiences
Atracții și ExperiențeNiciun comentariu

Trimiteți un comentariu