Plimbare de Seară prin Rethymnon în Imagini


Hoinărind sub clar de lună pe străzile din centrul istoric

 Cu o puternică amprentă de arhitectură medievală venețiană, admirabil conservată și pusă în valoare într-o abordare modernă, orașul istoric Rethymno este unul dintre cele mai frumoase destinații turistice din Creta. Renumite pentru atmosfera colorată și animată, portul și străzile din centrul vechi al orașului atrag turiștii ca un magnet.

 N-am rezistat tentației de a face o plimbare pe înserat. Portul vechi are o splendidă promenadă, plină de terase-restaurant cu vedere către vechiul far egiptean care domină priveliștea cu silueta sa suplă și luminată decorativ. Mai sus, în centrul vechi, devenit inima comercială a orașului, labirintul de străduțe pavate cu piatră și acoperite de balconașe cochete, toate îmbrăcate în jardiniere și bolți înflorite de Bougainvillea, stârnește setea de hoinăreală, curiozitatea copilărească pentru orice e de văzut, pipăit și gustat și fascinația pentru obiectele de artă și artizanat din magazinele de suveniruri.

  Prin intermediul acestui album foto, vă invităm cu noi într-o plimbare virtuală pe strălucitoarele străzi ale orașului-stațiune Rethymno, într-o seară cu lună plină!






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu