CAMERE CU STIL / Irida Chic Boutique Hotel & Spa / Video



 Intrând în atmosfera locului

 Imaginați-vă că tocmai ați aterizat pe însorita insulă Creta, pentru concediul pe care vi l-ați dorit demult. V-ați rezervat sejurul la Iridachic Boutique Hotel &Spa din Stalis, aflat la 8 km est de orașul-stațiune Hersonissos și la cateva minute de plaja Stalis. Ați ales hotelul pentru aspectul elegant și practic, rezultat din combinația cochetă între arhictectura rustică mediteraneană și desgnul modern minimalist și rafinat, și pentru ambianța și serviciile ce par a fi bine apreciate de oaspeți.

 De la aeroport, v-ați aruncat bagajul în mașina proaspăt închiriată și-ați demarat spre hotel, nerăbdători să vă luați camera în primire, să îmbrățișați, victorioși, patul regal, apoi să despachetați repede și să va pregățiți de plajă. Urmează câteva zile de odihnă și abandonare în stil boem, laissez-faire și numărătoarea inversă tocmai a început… Deci, iată-vă în cuibul vostru de vacanță.

 Camera e un spațiu magic și luminos, în care razele soarelui se strecoară blând prin ferestrele largi, după ce străbat verdele răcoritor al grădinii. Ca un evantai, briza mării leagănă perdelele, printre care se întrezărește un hamac, atârnând leneș lângă șezlongurile ce dormitează la soare. Silueta albă a unei banchete spațioase, acoperite de câteva perne, indică locul de savurat cafeaua, dimineața, în liniște. Sau paharul de vin, într-o ținută boemă și desculți, sub clar de lună, în serile romantice...

 Conceptul hotelului este focusat pe confort intim și experiențe senzoriale rafinate, așa că sunteți invitați să vă delectați cu savuroasa bucătăria cretană, transpusă într-o viziune modernă la restaurantul cu bar de vinuri, să vă răsfățați la spa cu masajele și terapiile preferate și să vă relaxați la piscina din grădină.

Camera, dintr-o privire

 Designul interior e conceput ca o infuzie a mediului natural în spațiul privat, creînd o atmosferă relaxantă, prin simplitate. Pășești înăuntru cu o puternică senzație de ”împământare”, în timp ce ochii se odihnesc cu jocuri de elemente cu forme, volume, texturi ecologice și tonuri neutre, inspirate din peisajul Cretei. Nostalgia firescului caselor țărănești tradiționale îmbracă forma mobilierului și accesoriilor din materiale naturale, cu contururi aspre, din piatră, lemn, bambus, paie, sfoară, și pânză fară imprimeuri, din bumbac, in timp ce, în baie, mozaicul și corpurile de iluminat în culori de apă și nisip induc senzații de rece-cald, precum vibrațiile mării răcoroase și ale plajei însorite.

 Compartimentarea lejeră a camerei și designul mobilierului, doar cu etajere, fără uși, configurează un spațiu deschis, aerisit, fluid, de un minimalism aproape auster, dar tocmai prin aceasta, făcând remarcabile detaliile. Totul e la vedere și, în același timp, ascuns de unghiuri, parapeți, lumini și umbre, semitransparențe. În centrul camerei, stă ”piesa grea”- patul matrimonial în forma unui baldachin, cu o saltea seducătoare și generoasă pe un cadru robust de lemn brut, adăugând efectului arhitectural, contrastul dintre mărimea aristocratică și aerul său rustic.

 Ca niște ingrediente atipice ce se reunesc ingenios, alte detalii strecoară un iz de lux pitoresc în confortul și ambianța camerei. Așternuturile fine, în contrast cu preșurile țărănești, florile sălbatice uscate, puse în delicate vaze transparente, uriașele abajururi decorative din nuiele împletite, prin care lumina proiectează pe pereți umbre hipnotice, tava de lemn vintage de la mini-bar, cu paharele-pereche și o sticlă de vin nobil care așteaptă momentul perfect pentru degustare...

 Camera de la Irida Chic Boutique Hotel & Spa vă oferă un mediu estetic artistic, nonconformist, pentru a vă bucura de vacanță într-o dispoziție relaxată, departe de ritmul și tiparele lumii tehnologizate.


Facilități în cameră
  • WiFi gratuit
  • TV cu ecran plat
  • Aer condiționat
  • Casetă seif
  • Frigider minibar 
  • Ibric electric  
  • Prosoape
  • Cosmetice de baie
  • Camere nefumători
  • Balcon individual mobilat
  • Serviciu de curățenie zilnic

Pentru mai multe informații despre hotel, facilități și rezervări, vizitați site-ul www.iridachic.gr

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu